Καλλιτεχνήματα

Εκδόσεις

Μουσικοπαιδαγωγικά Σεμινάρια

Μουσικές & Kαλλιτεχνικές Δραστηριότητες

 

Ευρετήριο Άρθρου

Η τέχνη του παιδαγωγού πιανίστα

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ

Παιδαγωγική Προσέγγιση της Διδασκαλίας της Μουσικής
Μουσικοκινητική Αγωγή
Θεωρία & Πράξη

Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια που σκοπό έχει να φέρει σε επαφή κάθε ενδιαφερόμενο με τον τρόπο διδασκαλίας της μουσικής και τη Μουσικοκινητική αγωγή, τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά.
Αρχικά, αναφέρεται στη σημασία της μουσικής για το παιδί αλλά και γενικότερα για κάθε άνθρωπο και γίνεται διεξοδική αναφορά στα διάφορα μουσικοπαιδαγωγικά συστήματα.
Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τη διαθεματικότητα και τη μουσική με συγκεκριμένες προτεινόμενες δραστηριότητες και παρουσιάζεται η οργάνωση ενός μαθήματος μουσικής, με ιδιαίτερη αναφορά στις δεξιότητες που πρέπει να έχει ο δάσκαλος καθώς επίσης στα υλικά και τα μέσα που πρέπει να διαθέτει.
Κρίθηκε, επιπλέον, απαραίτητη η παράθεση πληροφοριών για μουσικές έννοιες αλλά και προτεινόμενων δραστηριοτήτων, για να γίνουν αυτές πιο κατανοητές και γίνεται ειδική μνεία στο ρυθμό, σταχυολογώντας προτεινόμενες δραστηριότητες, για να εισαχθεί το παιδί σ’ αυτόν αλλά και στα μουσικά σύμβολα και στη διδασκαλία των μουσικών αξιών με ανάλογες προτεινόμενες δραστηριότητες.
Στο βιβλίο, παραθέτονται, επίσης, μέθοδοι για την αγωγή της παιδικής φωνής με αντίστοιχες δραστηριότητες και γίνεται λόγος για τις παιδικές ορχήστρες, με τη συνοδεία ανάλογων δραστηριοτήτων.
Τέλος, παρουσιάζονται τα συμφωνικά και παραδοσιακά όργανα, έτσι ώστε να μπορεί να δώσει ο διδάσκων μια πληρέστερη εικόνα στους εκπαιδευόμενούς του.
.

 


Η τέχνη του παιδαγωγού πιανίστα texni tou paidagwgou pianista 00001 texni tou paidagwgou pianista 00002 texni tou paidagwgou pianista 00003 texni tou paidagwgou pianista 00004 texni tou paidagwgou pianista 00005 texni tou paidagwgou pianista 00006 texni tou paidagwgou pianista 00007 texni tou paidagwgou pianista 00008 texni tou paidagwgou pianista 00009 texni tou paidagwgou pianista 00010

 

 


 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η εκμετάλλευση του περιεχομένου αυτού του βιβλίου ανήκει στο kallitexnimata.org.gr και προστατεύεται από την Ελληνική καθώς και την Διεθνή Νομοθεσία.Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η διασκευή του περιεχομένου του παρόντος βιβλίου
με οποιονδήποτε τρόπο μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο χωρίς την άδεια του εκδότη.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Επιτρεπτές χρήσεις του περιεχομένου από τον πελάτη

Το kallitexnimata.org.gr σας παρέχει την άδεια να έχετε μια περιορισμένη πρόσβαση του περιεχομένου του site, για προσωπική χρήση και σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείστε να αποθηκεύετε το περιεχόμενο αυτό στον σκληρό σας δίσκο, ούτε να το τροποποιείτε καθώς ή να το εκμεταλλεύεστε εκτός και αν έχετε τη γραπτή συγκατάθεση του kallitexnimata.org.gr. Η άδεια αυτή δεν περιλαμβάνει καμία εμπορική χρήση του site ή του περιεχομένου του και δεν σας δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε κανενός είδους μηχανισμούς για μαζική συγκέντρωση δεδομένων από το kallitexnimata.org.gr. Το περιεχόμενο καθώς και αυτό καθαυτό το site του kallitexnimata.org.gr, δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί ή να επαναπωληθεί χωρίς την γραπτή συγκατάθεση του kallitexnimata.org.gr. Η χρησιμοποίηση του ονόματος ή του λογότυπου ή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου που ανήκει στο kallitexnimata.org.gr δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προβολής και διαφήμισης καθώς για κάθε είδους εκμετάλλευσης φήμης και πελατείας χωρίς την γραπτή συγκατάθεση μας.

Για να προωθήσουμε την παραγγελία σας χρειάζεται να ξέρουμε το ονοματεπώνυμο σας, το e-mail σας, την διεύθυνσή σας και το τηλέφωνο αποστολής της παραγγελίας. Οι εκδόσεις Καλλιτεχνήματα σε καμιά περίπτωση δεν δημοσιοποιούν, αποκαλύπτουν, πωλούν ή ανταλλάσσουν τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Οι εκδόσεις Καλλιτεχνήματα θα τηρούν τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτές προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και δεν θα προβούν σε χρήση των στοιχείων σας χωρίς την έγκρισή σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία έως την στιγμή που αυτή δρομολογηθεί. Αυτό πραγματοποιείται μόλις σας στείλουμε το αντίστοιχο ενημερωτικό e-mail ότι η παραγγελία σας εγκρίθηκε και έχει δρομολογηθεί.

Τροποποίηση όρων

Οι εκδόσεις Καλλιτεχνήματα διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν ή να αλλάζουν τους όρους των συναλλαγών. Η ισχύς των νέων όρων ξεκινά με την ανάρτηση τους στο site.

Ισχύον δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω των εκδόσεων Καλλιτεχνήματα διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.

 


Τιμή: €18.00

Μέγεθος: 17Χ24

Σελίδες: 154
 

Αποστέλλουμε τα βιβλία σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή με Γενική Ταχυδρομική και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΤΤΙΚΗ: €4.00

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: €4.00

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - Κύπρος: €23.96

*Τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ποσότητα παραγγελίας

 


 

Στοιχεία παραγγελίας

Η Τέχνη του Παιδαγωγού Πιανίστα

Εκδότης: Καλλιτεχνήματα
ISBN: 978-618-80835-3-0
18,00€
 
Ποσοτητα: *
Σύνολο:

Επώνυμο: *
Όνομα: *
Διεύθυνση: *
Ταχ. Κώδικας: *
Πόλη - Περιοχή: *
E-mail: *
Τηλέφωνο: *
-
Παρατηρήσεις:
Επαλήθευση λέξης:

Copyright © 2021 Καλλιτεχνήματα. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. | Designed by CLC LTD.