Καλλιτεχνήματα

Εκδόσεις

Μουσικοπαιδαγωγικά Σεμινάρια

Μουσικές & Kαλλιτεχνικές Δραστηριότητες

 

Ευρετήριο Άρθρου

EXOF PadiagPian

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ - Β΄ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ

«Η τέχνη του παιδαγωγού πιανίστα» είναι ένα χρήσιμο εγχειρίδιο άκρως βοηθητικό για τον εκάστοτε παιδαγωγό πιανίστα αλλά και τους μαθητές του.
Χωρισμένο σε 3 κεφάλαια, παρέχει την απαραίτητη γνώση σχετικά με την ιστορική εξέλιξη του πιάνου, τη δημιουργία των πιανιστικών σχολών και των κυριότερων συνθετών και του ρεπερτορίου.
Εν συνεχεία, γίνεται λόγος για την παιδαγωγική του πιάνου, για την επίδραση της μουσικής κατά τα πρώιμα στάδια της ζωής του ανθρώπου, αλλά και για τις μεθόδους διδασκαλίας-προσέγγισης των μαθητών. Συνάμα, δίνεται έμφαση σε στοιχεία παιδαγωγικής ψυχολογίας άκρως απαραίτητα για τον παιδαγωγό πιανίστα.


Τέλος, αναπτύσσονται διεξοδικά όλες οι παράμετροι οι οποίες σχετίζονται με την τεχνική, με τους τρόπους μελέτης και με τη μουσικότητα στην εξέλιξη-μελέτη ενός ανερχόμενου πιανίστα.

 


EXOF PadiagPianSoma PadiagPian anatheor PRINT Page 005Soma PadiagPian anatheor PRINT Page 006Periexomena Page 1Periexomena Page 2Periexomena Page 3Soma PadiagPian anatheor PRINT Page 007Soma PadiagPian anatheor PRINT Page 013

 

 

 

 

 


 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η εκμετάλλευση του περιεχομένου αυτού του βιβλίου ανήκει στο kallitexnimata.org.gr και προστατεύεται από την Ελληνική καθώς και την Διεθνή Νομοθεσία.Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, η διασκευή του περιεχομένου του παρόντος βιβλίου
με οποιονδήποτε τρόπο μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφηση ή άλλο χωρίς την άδεια του εκδότη.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Επιτρεπτές χρήσεις του περιεχομένου από τον πελάτη

Το kallitexnimata.org.gr σας παρέχει την άδεια να έχετε μια περιορισμένη πρόσβαση του περιεχομένου του site, για προσωπική χρήση και σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείστε να αποθηκεύετε το περιεχόμενο αυτό στον σκληρό σας δίσκο, ούτε να το τροποποιείτε καθώς ή να το εκμεταλλεύεστε εκτός και αν έχετε τη γραπτή συγκατάθεση του kallitexnimata.org.gr. Η άδεια αυτή δεν περιλαμβάνει καμία εμπορική χρήση του site ή του περιεχομένου του και δεν σας δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιείτε κανενός είδους μηχανισμούς για μαζική συγκέντρωση δεδομένων από το kallitexnimata.org.gr. Το περιεχόμενο καθώς και αυτό καθαυτό το site του kallitexnimata.org.gr, δεν μπορεί να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί ή να επαναπωληθεί χωρίς την γραπτή συγκατάθεση του kallitexnimata.org.gr. Η χρησιμοποίηση του ονόματος ή του λογότυπου ή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου που ανήκει στο kallitexnimata.org.gr δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προβολής και διαφήμισης καθώς για κάθε είδους εκμετάλλευσης φήμης και πελατείας χωρίς την γραπτή συγκατάθεση μας.

Για να προωθήσουμε την παραγγελία σας χρειάζεται να ξέρουμε το ονοματεπώνυμο σας, το e-mail σας, την διεύθυνσή σας και το τηλέφωνο αποστολής της παραγγελίας. Οι εκδόσεις Καλλιτεχνήματα σε καμιά περίπτωση δεν δημοσιοποιούν, αποκαλύπτουν, πωλούν ή ανταλλάσσουν τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

Οι εκδόσεις Καλλιτεχνήματα θα τηρούν τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτές προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και δεν θα προβούν σε χρήση των στοιχείων σας χωρίς την έγκρισή σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία έως την στιγμή που αυτή δρομολογηθεί. Αυτό πραγματοποιείται μόλις σας στείλουμε το αντίστοιχο ενημερωτικό e-mail ότι η παραγγελία σας εγκρίθηκε και έχει δρομολογηθεί.

Τροποποίηση όρων

Οι εκδόσεις Καλλιτεχνήματα διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν ή να αλλάζουν τους όρους των συναλλαγών. Η ισχύς των νέων όρων ξεκινά με την ανάρτηση τους στο site.

Ισχύον δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω των εκδόσεων Καλλιτεχνήματα διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.

 


Τιμή: €22.00

Μέγεθος: 17Χ24

Σελίδες: 192
 

Αποστέλλουμε τα βιβλία σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή με Γενική Ταχυδρομική και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΤΤΙΚΗ: €4.00

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: €4.00

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - Κύπρος: €23.96

*Τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ποσότητα παραγγελίας

 


 

Στοιχεία παραγγελίας

Η Τέχνη του Παιδαγωγού Πιανίστα

Εκδότης: Καλλιτεχνήματα
ISBN: 978-618-80835-3-0
18,00€
 
Ποσοτητα: *
Σύνολο:

Επώνυμο: *
Όνομα: *
Διεύθυνση: *
Ταχ. Κώδικας: *
Πόλη - Περιοχή: *
E-mail: *
Τηλέφωνο: *
-
Παρατηρήσεις:
Επαλήθευση λέξης:

Copyright © 2020 Καλλιτεχνήματα. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. | Designed by CLC LTD.